måndag 5 december 2011

Ny vecka

Helgen i korthet: Lördagen var en fixardag. Först var vi på husvisning. Vilket hus! Vill ha! Ska prata med mäklaren idag. Sen kollade vi på bilar. Vi har kommit fram till att vår bil är en riktig pengatjuv. Vi gillar bilen jättemycket, den är bra och säker, men nu när vi mest kör i stan är den onödigt stor och dyr. Vi funderar på lite olika lösningar. Det bästa vore att ha två bilar under vintern.

Igår var vi hos mamma och åt middag. Sen var vi på julmarknad. Lite mysigt var det allt trots att det småregnade lite. Barnen köpte lotter och båda vann så det var en himla tur: )

Avslutningen på helgen var dock inte lika trevlig. Yngste sonen vaknade och spydde ner hela sängen och hela badrummet. Stackan! Ingen hit att sanera det. Han åt blodkorv till kvällsmat... Sen sov han i fåtöljen i tv-rummet och jag i soffan. Natten har varit lugn. Eftersom äldste sonen är förkyld är han också hemma idag. Lika bra att kurera honom när jag ändå är hemma idag.

Och det har kommit snö: ) Mysigt! Ikväll blir det lite jobb för min del i alla fall. Vi ska ha Tomtesmyg tillsammans med barn och föräldrar.

Inga kommentarer: