söndag 19 februari 2012

Totalt fokus...

...på barnen i helgen. Dagarna har fyllts med idrott och fysisk aktivitet. Det har varit hockey, simning och innebandy. Yngste sonen har börjat på hockey. Han tycker det är så skoj. I fredags kväll gick han och la sig tidigt, själv i sin säng. Bara för att det skulle bli lördag snabbare: ) Hockeyträningen har varit tuff, men han har kämpat på bra. Klart han ligger lite efter. Att åka baklänges är inte så lätt, men oj vad han tränade och kämpade. Han var nästan gråtfärdig för att det gjorde ont i fötterna, men efter att ha gjort ett mål i matchen var det som bortglömt: )
Äldste sonen krävde ett besök i simhallen. Han är som en fisk i vattnet.
Melodifestivalen väckte starka känslor: ) FB höll på att koka över av ilskna kommentarer efter Ranelids framgång. Jag bryr mig inte så mycket. Det blir lite annorlunda. Kan behövas någon som rör om i grytan.
Nu väntar en 3-dagarsvecka. Ska vara ledig onsdag och fredag. Äldste sonen sover hos farmor så han ska vara ledig imorgon. Imorgon eftermiddag blir det förmodligen en sväng till ishallen. Här ska tränas baklängesåkning: )

Inga kommentarer: