lördag 6 september 2008

Det var länge sedan...

...jag skrev något inlägg. Veckorna rusar på i en väldig hastighet. Man hinner knappt tänka.

Hade anmält äldste sonen till barngymnastik som började i tisdags. Men han ville inte gå. Vad ska man göra? I torsdags på golfträningen var han inte med många minuter. Han tyckte det var tråkigt och ville åka hem. Vad gör man? Åker hem. På frågan vad han vill göra, svarar han spela innebandy. Vi tog kontakt med en kompis pappa som tidigare ordnat innebandyträningar. Där kunde han få vara med. Det startar nästa söndag. Det blir både innebandy och fotboll. Hoppas det kan passa sonen.

Idag börjar en annan ny aktivitet. Simskola. Även det verkar han måttligt förtjust i. Först blev han jätteglad när jag berättade att han skulle börja. Sen när jag berättade hur det går till och att man måste duscha innan, då ville han inte vara med. Vi får helt enkelt se hur det går idag.

Det är mycket som händer när man är 6 år. Man vet inte riktigt vad man vill. Det är som en förpubertet. Det gäller bara att härda ut och hoppas att han kommer ur krisen och har vuxit lite. För det är väl så det är.

Mannen har åkt till Stockholm idag. Ett gäng killar som brukar ha herrfester ska dit för att hälsa på en medlem i "klubben". Han visste inget om vad för aktiviteter som väntar, men de tre bröderna som är med är väldigt påhittiga, så det blir säkert kul för dem. Han kommer tillbaka imorgon vid lunchtid.

Imorgon ska vi fira vår bröllopsdag. 6 år imorgon!

Lilla P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir nästan full i skratt.. varför behöver han så många aktiviteter? Han är ju bara 6 år och går på 6-års samt fritids. Låt honom ha lite tråkigt hemma så han får vila. Tids nog börjar han längta efter något och då är det dags.

I all välmening, Anette.

prylpinglan sa...

hallå där köp blåbär! ni har just blivit nominerade på min sida... så kika förbi en sväng vettja!

Lilla P: sa...

anonym: Visst kan det verka hysteriskt, men han har själv velat prova dessa aktiviteter. Dock inte alla samtidigt. Det blir lite väl körigt. Men han har mycket energi som han måste bli av med på ett bra sätt.

prylpinglan: Har tittat in. Tack!

Lilla P