lördag 5 juli 2008

Utflykt med växlande väder

Klockan 8 i morse körde vi hemifrån med siktet inställt på Sölvesborg. Efter fika- och loppisstopp var vi framme på den härliga stranden i Sandviken vid halv 11-tiden. Vattnet var tyvärr så kallt att benen domnade, men eftersom barnen ville bada var det bara att gilla läget.

Oj, jag glömde visst att säga att när vi skulle packa ur bilen och gå till stranden hade mannen glömt att lägga in väskan med badleksakerna och den stora filten. Då blev jag lite lätt trött.

Barnen badade och gick på stranden och lekte på lekplatsen. Vi fikade och åt medhavd mat på stranden. Några timmar senare började det mulna på. Vi packade ihop oss och körde vidare. Barnen slocknade direkt i bilen. Vi bestämde oss för att föra lite till Karlshamn. Där hann vi inte gå många meter på stan förrän himlen öppnade sig. Vi sprang tillbaka till bilen. Det var tur vi hann för sen började det åska. Då styrde vi kosan hemåt.

Nu har vi precis ätit kvällsmat. Lite plockmat blev det: räkor, aioli, vitlöksbröd, grönsaker, köttbullar och stuvade makaroner (de 2 sista mest för barnens skull) och vitt vin därtill.

Imorgon ska vi på konfirmation. Har inte varit på någon konfirmation efter min egen och det var länge sedan. Min man är inte konfirmerad så det ska bli kul att höra vad han tycker.

Lilla P

1 kommentar:

Lilla P: sa...

Vi hänger med till Sandviken nästa gång. Håll koll på väder och vindriktning. Sol och pålandsvind -då är det nästan som i Thailand.
Stora P