måndag 27 april 2009

Resumé

Igår var vi hos Stora P med familj för att fira deras yngste son som fyllde år. Våren hade inte kommit lika långt där. Träden var fortfarande ganska kala. Men vitsippor fanns det gott om.

Eftersom Stora P lagt ner bloggverksamheten fick jag tjuvta lite bilder. Här är från deras källare. Mannen hade varit i Tyskland så nu har de fyllt upp i sin vinkällare.

Barnen lekte som bara den. Det är alltid full fart när vi är där. De cyklar, hoppar studsmatta, spelar fotboll och åker skateboard. Här spelade de lite tennis också faktiskt.


Mycket god mat blev det förstås. Här är ett smakprov på efterrätten: citronformage med grädde och biskvier.


Så där på landet finns det många spännande gamla hus och bodar där det kan gömma sig många fynd. Jag kollade runt överallt på jakt efter något kul som Stora P ville bli av med. Tyvärr helt utan framgång.

Vi hade även ett annat syfte med turen till Stora P. Nämligen att hämta ved. Mannen var iväg med svågern och fyllde upp hela släpet med fin björkved. Hemresan var den värsta jag varit med om. Det brukar ta en timme men igår tog det 2 1/2! Vi kunde bara köra i 60 km/h. Så klart att barnen blev trötta i bilen. Yngste sonen somnade förstås. Det vet man ju hur lyckat det är. Han var vaken till tio igår kväll!






1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en härlig dag trots den dryga resan och sena kvällen!

/Jennie