torsdag 8 oktober 2009

Läs för det är skitbra!

http://www.expressen.se/debatt/1.1725437/debatt-darfor-hyllar-vi-bara-vara-pappor


Han får till det på ett så bra sätt. Pricken över i:et!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad bra skrivet! Och så sant. Tack för länken och tänkvärdheten.

Btw håller jag på och säger upp min projektledarroll här hemma. Det var inte alls svårt eftersom det var ett måste nu när jag började jobba mer och P tar alla lämningar på dagis samt hälften av hämtningarna. Finns ju ingen anledning alls då att jag t.ex ska ha koll på vad som finns i dagisväskan/korgen med extrakläder, vilken jacka de har på sig etc. Det tog en vecka eller så men sen var det helt lugnt. Det förde även med sig att P fixade nya vinterkängor till barnen eftersom det inte fanns lämpliga att tillgå hemma. Skönt liksom :-)

Ha skön helg!
/Jennie

Lilla P: sa...

Jennie: Kul att du tyckte det var bra: ) Klart att man måste dela på allt när man är två. Det är bra för båda och framför allt för barnen. Visst kan det vara svårt att släppa taget, men det är nyttigt. Fast jag lever inte heller alltid som jag lär...

Lilla P

Anonym sa...

just så, att leva som man lär är svårt! jag har ju mina övertygelser och inbillar mig verkligen att vi är jämställda osv. men så får man ögonöppnare ibland och inser att det inte alls stämmer. men varje steg på vägen är bra!

/J