onsdag 19 maj 2010

Några rader...

Idag har det varit en ok onsdag. På morgonen bestämde jag mig för att nu får det räcka med strumporna. Av med dem bara! Nu ska de vara av till efter sommaren. Det mår nog fötterna bra av: ) Dessutom har det varit riktigt varmt och skönt idag, fast solen inte har visat sig.

Jag tycker att det är ofattbart att mer än halva maj har gått. Maj som är min favoritmånad och jag hinner inte stanna upp och njuta. Det är samtidigt den mest intensiva perioden på jobbet. Jag tror det får bli en liten kvällspromenad för att känna de underbara dofter som finns ute nu. När jag körde hem från jobbet slogs jag av hur vackert det kan vara med ett stort fält med gula maskrosor. Det är viktigt att se det lilla!

Nu är kvällsmaten uppäten. Vi grillade hamburgare. Barnen är ute och spelar fotboll med kusinen. Jag ska passa på att jobba lite under tiden innan det är dags att duscha barn och natta.

Jag måste avsluta med en fortsättning på gårdagens myrprat. Mannen frågande yngste sonen om han sett några myror idag. Då svarade sonen:
"-Ja, och de simmade på rygg".

Inga kommentarer: