tisdag 15 juni 2010

Avslutningstider!

Ikväll har vi varit på sommarfest på yngste sonens förskola. Det känns lite konstigt att han snart ska sluta där. Att dagistiden är över för vår del. Samtidigt som det är lite sorgligt så ska det bli skönt att lämna dem på samma ställe efter sommaren.

Imorgon är en annan stor dag. Skolavslutning. Äldste sonen slutar ettan. Helt otroligt vad snabbt detta året har gått. Hoppas det blir en fin skolavslutning i kyrkan. Jag är förstås ledig hela dagen. Ska bli skönt att bara mysa här hemma när avslutningen är klar. Vädret ska ju dessutom bli fint: )

Nu ska jag stryka kläder så att allt är i sin ordning tills imorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

härligt med skolavslutning! det är en speciell känsla med den dagen och självklart ska man som förälder vara ledig (om man kan)!

vi hade också dagisavslutning igår, 6-åringarna blev "utkastade" genom ett fönster och fick diplom o grejer. Mycket poppis. Milstolpe ändå att sluta förskolan, de har liksom alltid gått där och man har ju relationer med personal och så. Tur att lilleman är kvar två år till så att det inte blir separationsångest för mamman :-)
Hoppas ni får en fin dag imorgon!
/Jennie