tisdag 17 mars 2009

Tisdag


Idag har jag slutat drömma. Om dyra solresor. Istället har jag fokus inställt på att njuta av våren i detta härliga land. Med allt vad det innebär. Vad behöver barnen för nya vårkläder och vårskor? När ska detta inhandlas i så fall? Mannen skulle köpa nya gympadojjor till äldste sonen idag. Skitsnygga. Ni får se sen. Igår var jag på jakt efter överdragsbyxor till honom. Det gick inte bra. Bara att leta vidare.

Lilla P

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det börjar bli hög tid att tänka på vårkläder. Tror de har överdragsbyxor och vindtäta fleecejackor som passar fortfarande (så är det när man är mästare på att ta i ordentligt i storleksväg). Ser fram emot att se de nya skorna. Tycker det är så svårt så här års. Än så länge har de vattentäta vinterkängor, men det går ju inte så länge till... Går det att gå direkt på gympadojjor sen?
/Jennie

Lilla P: sa...

Jennie:
Äldste sonen har tjatat om att ha gympadojjor till skolan i flera veckor nu. Han ser de äldre barnen i typ 5-6:an och de har gympadojjor. Tyvärr har sonen så dumma föräldrar så han har inte fått det ännu. Men så fort det torkar upp och blir lite värme är det helt ok. Har hört att barn faktiskt är ganska varma av sig om fötterna.

Lilla P