torsdag 11 juni 2009

Det är mycket nu...

Oj, oj, äntligen får man sätta sig ner och ta det lite lugnt. Idag ringde väckarklockan 5.00. Tidigt! Vi firade sonen med paket och frukost på sängen. Han blev glad för sina presenter: sparkcykel, Turtels, Turtelsbuss, keps, kulor, kläder och lite annat. Sen var det dags att åka iväg. På jobbet hade vi avslutningsfest. Vi åkte ett litet tåg runt i samhället. Barnen tyckte det var spännande. Vi åkte förbi många barns hus.

Idag har jag även mailat iväg skrivelsen till politiker och andra beslutsfattare. Nu väntar vi på reaktionerna. Skönt att vi lever i ett land med yttrandefrihet!

Ikväll har vi varit på ett lekland. Äldste sonen har haft kalas där tillsammans med 7 klasskompisar för hela klassen. De hade jättekul och var helt genomsvetta efter 2 timmar där. Yngste sonen tyckte också det var bra att vara där på sin födelsedag.

Imorgon är vi lediga. På eftermiddagen ska vi på skolavslutning för f-klasserna. Det känns lite vemodigt. Jag tror att det kommer bli en jättefin avslutning. Och lite sorgligt.

Inga kommentarer: