söndag 10 augusti 2008

Äntligen igång igen

Förra helgen var sista helgen i frihet dvs innan jobbet drog igång. Vistelse i solen fick prioritet över allt annat och även bloggandet prioriterades bort. Prylpinglan och hennes familj var förresten på besök några dagar och det var väldigt trevligt. Innan semestern var riktigt slut kände vi att vi absolut inte kan vänta till nästa sommar innan vi får sol och värme igen så vi bokade resa till Kanariöarna över sportlovet. Värsta Blue village-stället och för första gången ska vi prova all-inclusive.
Nu har första arbetsveckan klarats av och det gick över förväntan bra att komma in jobbtänket igen. Förändringen från arbetstagare till arbetsgivarsidan tog en hel del energi från mig men startade helt ok. Vi får se hur det står till med mig om ett halvår. Antingen är det roligt och stimulerande eller så ligger jag på soffan och stirrar i taket. Barnen hade det bra hos farmor och farfar under veckan ch fick vara med om mycket roligt. På kvällarna bar det iväg till märkestagning för barnen och de var vid gott mod och kämpade på även om det var regnigt, kallt och blåsigt.
I går var det kräftfiske. Härligt stora svarta kryp blev läckert röda och goda delikatesser.

Denna gång blev fångsten inte så stor så vi åt upp alla på kvällen. Kräftor är det bästa jag vet!!
Stora P

2 kommentarer:

Yogamamma sa...

ÅH vad underbart att fiska egna kräftor. De ser sådär härligt röda och goda ut. Och med stora klor. Härligt!

Lilla P: sa...

Ja det är en förmån att kunna fiska egna. Men det tänker vi knappt på eftersom de flesta kring oss fiskar själva så det blir att man tar det för givet och inte ser hur bra det egentligen är.
Stora P