måndag 4 maj 2009

Semesterplanering


Oj, vad veckorna rullar på. Bara 8 veckor till semestern. Sen väntar 6 veckors skön ledighet.

Jag vill ha en lagom uppdelning mellan planerad semester och oplanerad. Det vi har bestämt så här långt är att det blir en vecka i Båstad och två nätter i Göteborg.

Jag vill ha några trevliga dagsutflykter att åka på också. Funderar på High Chaparall. Det skulle säkert killarna gilla.

Att ge sig ut lite planlöst är också trevlig. Loppisar finns det ju lite överallt. Ta med liten matsäck, sen är dagen räddad.

Skulle vara kul att hitta på något med någon annan familj också. Ni där borta, som håller på att renovera och som har lånat vår såg, det skulle vara kul att hitta på något med er. (Fast ni kanske inte hinner läsa min blogg nu när ni har fullt upp där hemma). Vi får träffas någon kväll över ett glas vin och se om vi kan hitta på något. Midsommar ska vi ju också styra upp.

På tal om Göteborg. Vi har inte bokat hotell ännu. Kanske borde göra det. Stora P, känn dig manad!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men du, High Chaparall är ju jättenära oss. Då bara måste ni komma hit ju!! Alltid välkomna :-)
Kram
/Jennie

Anonym sa...

Jodå, bloggen kan vi inte låta bli. Man blir som sagt "bloggberoende". Klart att det blir något påhitt i sommar och så den sedvanliga midsommargrillningen i regnet...Vi får planera in en liten träff med gott vin i vårt kök, eller jag menar stök:)

Lilla P: sa...

Jennie: Ja, va kul! Har ni varit där? Annars kan vi ta sällskap.

Anonym: Kul att se att ni läser: ) Ser fram emot det goda vinet!

Lilla P

Anonym sa...

Vi har inte varit där med barnen ännu så absolut kan vi ta sällskap. Låter kanon! Jag tror att vi går in gratis dessutom (alla boende i GGVV-kommunerna).
/J

Lilla P: sa...

Jennie: Gratis är bra! Detta får vi planera närmare: )

Lilla P