lördag 8 augusti 2009

Fixat och donat!

Idag har det varit full fart. Jag hann dock med en stund i solstolen medan mannen och barnen var i väg och fixade lite ärenden. De köpte lördagsgodis och utomhusbelysning som vi ska ha vid entrén. Det är små spotlights som vi ska sätta i golvet precis som vi gjort på altanen. Ska och ska. Förresten de är redan monterade och klara: ) Nu väntar vi på att mörkret ska falla...

Jag tog en snabbis ner på stan också. Köpte ny dagisryggsäck till yngste sonen. Valde att lämna familjen hemma. För mycket frestelser för barnen på stan: )

Vi tog en sväng till badet också men det blev inget dopp. Även barnen tycket det var kallt. När vi kom hem tokstädade vi i en timme. Skönt att vi har ett litet hus för då kan man städa helt ok på en timme. Har även plockat av svarta vinbär från busken på tomten och cyklat till skogen och plockat en halv lite blåbär. Ska göra paj till barnvakterna imorgon.

Imorgon är det ju äntligen dags. Madonna på Ullevi!!! Vi åker bussen kl. 12. Sen hinner vi med att gå lite i Göteborg innan konserten börjar. Måste berätta att vi vann 800 kr på hästarna idag. Så imorgon kan vi äta gott och unna oss lite extra: )

Förlåt Renoverarna att vi svek er på stan idag! Vi gör gärna något tillsammans med er snart!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är ok, klockan var redan 7 när vi kom ner till stan.
Så otroligt mycket folk, men barnen fick dela på ett åkhäfte, sen var dom nöjda.
Ha det nu riktigt kul i Göteborg!
Så hörs vi när ni kommer hem igen.
/Renoverarna