torsdag 13 augusti 2009

Helg igen: )

Oj, vad denna 3-dagarsveckan sprang iväg. Tänk om alla veckor kunde vara så. På jobbet är det fortfarande lugnt med barn. Det är tur så att man hinner med allt fix som ska göras. Sen är vi en kollega kort ocskå, men hon kommer på måndag: ) Som jag skrev igår så har ideérna börjat komma. Har redan planer på hur höstterminens arbete ska läggas upp. Hoppas bara jag får godkänt av kollegorna: ) Men det brukar inte vara några problem. Dessutom har jag varit lite kreativt tokig och hängt upp cd-skivor i taket i ett rum. Snyggt!

Vi har inget planerat för helgen mer än fotbollsträning imorgon. Imorgon ska det bli sol, hoppas jag. Lördagsvädret verkar mer blött. Då får vi sitta inne och kolla på tv, typ, eller städa, om inga bättre alternativ dyker upp. Yngste sonen ska på kalas på söndag, förresten. Det får vi inte glömma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja det var tur att det var en kort vecka till att börja med. barnens fsk var stängd för planeringsdag igår och imorgon är det ledig fredag som vanligt. man får inte gå ut för hårt :-)
/Jennie

Lilla P: sa...

Jennie: Det måste vara mjukstart: )