måndag 10 augusti 2009

Göteborg 9 augusti. Ullevi. Madonna.

Klockan 12 hoppade vi på bussen som skulle ta oss till Göteborg och kvällens konsert. Skönt att sitta på en buss och bara slappa och läsa lite. Kl. 16 var vi framme. Då gick vi inåt stan. Tyvärr började det regna och vi hade förstås inte packat med regnkläder. Men vi gick in på ett fik och drack kaffe och väntade på att det skulle sluta. Efter ett tag blev det bättre och vi gick vidare. Sjukt mycket folk överallt. Att få plats på någon restaurang verkade tufft. Men vi hittade ett bra ställe där vi käkade god pasta.
Vid halv 8-tiden kom vi till Ullevi. Då var det dags för mer regn. Som tur var fick vi tag på regnponchos. Tack och lov för det. Den försäljningen gick bra får man säga.

Det fyllde på med folk hela tiden. Vi hade sittplatser så vi hade det bra. Hade dock varit bättre om de varit under tak.
Kl. 8 började förbandet. Eller rättare sagt, då började en dj spela.
Nu väntade vi bara på att klockan skulle bli 22...
Konserten var bra. Kanske väl många okända låtar. Man saknade en del hits. Men visst var det bra underhållning och bra tryck. Volymen var helt otroligt hög. Tack för att man hade öronproppar annars hade man inte kunnat vara där.
Två timmar senare var allt över. Nöjda, men trötta gick vi mot bussen som skulle köra oss hem. Visst är det mäktigt att ha sett en superstjärna!
Vi var hemma kl. 4. Då var man inte piggelin precis.
Klockan 8 gick vi upp. Det får bli tidigt i säng ikväll för imorgon börjar allvaret igen.





Inga kommentarer: