torsdag 15 juli 2010

En dag att leva länge på

Kl. 8 på morgonen hoppade vi in i bilen och styrde kosan mot Blekinge. När vi började närma oss Sölvesborg var det helt mulet. Vi bestämde oss för att börja med en runda på stan. Sölvesborg är en liten och mysig stad. Vi kollade runt och käkade glass. Mannen hade ett mål med dagens resa. Det var att kolla in "Fyra årstiders park" nere vid hamnen. Han uppskattade det. Vi andra drällde mest runt, åt glass och kollade in båtarna: )

Därefter åkte vi mot havet. Vi var förstås tvugna att åka förbi sommarstugan där vi tillbringade många somrar som små. Mammas faster hade en sommarstuga där då. Vi gillar Sandviken eftersom vi har sprungit där sen barnsben: )
Efter klockan 14 klarnade det upp och blev hur skönt som helst. Barnen lekte och badade med kusinerna. Vi vuxna kunde sola och slappa. Vattnet var fantastiskt fint. Inga blodiglar så långt ögat kunde nå: )
När vi åkte därifrån vid 6-tiden var vi nöjda och lite trötta. 3 av 4 slumrade till i bilen: ) Vi avslutade en toppendag med McDonald´s för barnen och thaimat och lite rosébubbel till oss vuxna. Och Ernst på tv så klart...

Inga kommentarer: