lördag 10 juli 2010

Hemma igen: )

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Båstad. Vi har haft en toppenvecka med bra väder och trevligt sällskap. Vi har verkligen kunnat slappa och har haft många lata dagar vid havet. Det har även blivit några besök vid poolen där barnen har haft det riktigt skoj. Äldste sonen har haft möjlighet att träna lite simning. Han börjar bli rätt duktig och vattenvana är aldrig fel.

Det har inte blivit någon shopping eftersom vädret varit för bra: ) Men det hinner jag nog med det också på semestern.

Det blev en lite konstig vecka eftersom vi var tvugna att åka hem på torsdagen. Vi skulle nämligen på begravning. Då fick vi köra hem och fortsätta ytterligare 8 mil. Ingen höjdare, men det är klart att vi skulle vara med. Det var mannen, jag och mamma som åkte. Barnen var kvar i stugan. Det var inte utan att man var lite trött på kvällen när vi var tillbaka. 48 mil blev det. Och en begravning på det. Fint var det och det var värt resan.

Nu känns det faktiskt skönt att vara hemma igen. Det blir trångt när man är så många och något privatliv är det inte tal om: ) Idag har det varit en otroligt varm dag. 35 grader. Vet inte att det varit så varmt här tidigare. När klockan är 20.30 är det fortfarande 30 grader. Helt sjukt, men en skööön kväll.

Nu blir det fotboll, chips och lite vin. Sen blir det gott att sova i sin egen säng.

Inga kommentarer: