torsdag 24 april 2008

Intuitiv matlagning

När jag ska ha gäster och bjuda på mat brukar jag säga till mitt undermedvetna jag att tänka ut vad jag ska bjuda på. Det slår aldrig fel utan det funkar. Inspirationen infinner sig någon dag senare och jag känner vad jag har lust att laga. Till helgen blir det indiskt tema med tandoorikyckling, ris, raita, mangochutney, jordnötssås, sallad, naanbröd och papadums. Som efterrätt serveras mangoripplad gräddglass (ny smak från ICA) med mangobitar (de frysta från ICA ni vet) och björnbär. Undrar om det finns något indiskt på Systemet - får kolla det i morgon. (Sorry syrran -nu blir maten ingen överraskning. Välkomna!)

Stora P

3 kommentarer:

White Season sa...

Hallå där, tack för era kommentarer, kul att ni tittar in och alltid lämnar ett litet spår. Ja lamporna är från belysningsbolaget... visst är dom fina! Lycka till med maten låter jätte gott, har blir det grill i kväll, så härligt väder. Kramar och ha det så bra, Malin

Yogamamma sa...

Det där med energier (som jag väljer att kalla det) funkar oftast. Jag brukar göra likadant. Och särskilt när det gäller presenter. Jag kommer sällan på något direkt men är trygg i tanken att rätt present kommer att visa sig för mig. Och så blir det, oftast.
Flummigt tycker en del. Helt självklart, tycker jag :)

Lilla P: sa...

Malin - Belysningsbolagets grejer är väldigt fina. Har ägg från dem i fönstret.

Yogamamman - Ska prova om det funkar med presenter också.
Stora P