måndag 3 mars 2008

Med tunga steg från brevlådan

Jag och min man går i väntans tider. Denna gången väntar vi inte på storken utan på brevbäraren. Vi har stora planer. Vi vill bygga ut, eller rättare sagt: bygga upp. Vårt hus är jättebra på alla sätt och vis. Men vi planerar inför framtiden med två tonårspojkar i huset. Då kommer det bli trångt. Vi ser fram emot tiden som tonårsföräldrar, när barnen tar hem kompisar och vi får bjuda på mat. Nu vet jag att många tonårsföräldrar tänker "hon vet inte vad hon pratar om, det är den värsta tiden". Men vi vill i alla fall skapa förutsättningar i form av utrymme.

Vad har då brevbäraren med detta att göra? Jo, vi väntar i spänning på ritningarna på övervåningen. Fortsättning följer.

Lilla P

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Fortsätt planera men bli inte besviken om det inte går plan enligt tonårsbarn är roliga men kräver tålamod och eftertanke. Har själv 2-4 st (plastmamma till 2). Plats är viktigt för att alla ska ha privatliv och kunna ta hem sina kompisar, barn är individer och behoven olika.
Det är mest roligt men inte heller bekymmerfritt, det är bara att ta nya tag och tvinga till sig en kram de behöver 4 kramar om dagen för att överleva.
Kämpa på Elipou