söndag 23 mars 2008

Stövlar a´la stadsliv


Kunde inte låta bli att plåta min mans stövlar. Han tyckte det var onödigt med höga stövlar så han klippte helt enkelt av sina. Så här duger de perfekt till trädgårdsarbete, lite rundor till garaget för vedhuggning samt en och annan biltvätt.


Lilla P

2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där systrarna P och välkommen till bloggvärlden! Det var fina stövlar, de är bekvämare nedklippta med också tycker jag, vilken vacker röd bod i inlägget nedan! Och jag såg mycket fint inne i den med: ) Tack för länken, jag såg den förut men i denna bloggvärld blir det många länkar, ( jag byter ut mina och uppdatrear min lista ofta pga platsbrist..) många bloggvänner och många kommentarer och jag brukar pö om pö besöka alla, så även om jag är ute på nätet och kikar in hos vissa så hinner man inte med alla samtidigt, försöker undvika "fenomenet stress" : ) Men jättekul att ni börjat blogga, jag kikar in senare igen och så ses vi framöver! Många soliga annandagshälsninggar från Mari.

anna k. sa...

Smart man du har! Jag var tvungen att klippa av mina för det var ju helt omöjligt att ta på och av dem - utan att ligga som en korv på golvet och stöna och pusta :D