torsdag 1 maj 2008

Semesterplanering pågår




Efter skolavslutningen drar vi iväg till huvudstaden och där stannar vi över midsommar. Så har vi gjort i ett par år nu och både vi vuxna och ungarna gillar det. Denna gång kommer vi att ha många dagar på oss. Planeringen är i full gång. Tänkte lista hemsidor här på bloggen för att ha dem samlade och vi slipper hoppa så mycket på nätet. Det lär bli en salig blandning mellan aktiviteter, sevärdheter, fik, matställen och affärer. Bilderna ovan är från en av favoritgatorna -Upplandsgatan. Där besöker vi alltid Bacchus Antik och Jerner Antik. Och så fikar vi på Coffeehouse by George innan vi drar vidare.
Stora P


3 kommentarer:

Lilla P: sa...

Håller på att kolla hotell i Göteborg till vår gemensamma tripp i sommar. Barnen är redan rätt upptrissande för att de ska få gå på Liseberg.

Lilla P

Peace in mind sa...

Planering är halva nöjet minst eller hur? Glöm inte bort att strosa runt på Söder, massor av mysiga fik, genuin stämning och kul affärer.

Lilla P: sa...

Anna funderar;
Alla tips tages tacksamt emot! Det kan bli nya faviritställen. Håller just nu på att träna barnen att sitta länge på fik. Det går sådär.
Stora P